Montering af køkken hos køkkenmontør

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Vi befinder os på Asnæs, men arbejder også i Holbæk, Nykøbing Sjælland og resten af Sjælland.

Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje. Den klarer vi, med vores professionelle montering af køkken.

Lad os stå for montering af køkken

Tømrerfirmaet A-z Byg har mange års erfaring med planlægning og montering af køkkener. Står dit køkken over for en udskiftning, står vi klar med rådgivning om stil og funktionalitet.

Køkkenmontør med fokus på dine ønsker

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg og sørger for korrekt montering af køkken.Vi sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet. Vi udfører naturligvis også renovering af køkken i høj kvalitet.

Tømrerfirmaet A-z Byg er din professionelle partner inden for køkkenmontering. Du kan altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på montering af køkken.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Tømrerfirmaet A-z Byg

CVR: 37122033

Adresseinformation

Bygvænget 8

4550 Asnæs

Kontaktinformation

Telefon: 27 88 51 18

E-mail: info@a-zbyg.dk