Tagrenovering med kompetent vejledning

At få lagt et helt nyt tag på sin bolig er en stor beslutning og investering. Derfor er det heller ikke noget, man bare lige kaster sig ud i. Vi befinder os på Asnæs, men arbejder også i Holbæk, Nykøbing Sjælland og resten af Sjælland.

Det ved vi hos A-Z Byg, og derfor giver vi dig den helt rigtige vejledning, så du kan træffe den beslutning, der er bedst for dig.​

​Få et gratis tjek inden din tagrenovering

Bedømmelse af hvilken stand dit tag er i, er svær. Derfor tilbyder A-Z Byg nu at komme ud til dig for at lave et tagtjek. Ganske gratis. Her vil vi kunne vurdere, om tagrenovering eller lægning af tag er den bedste løsning for dig.

Hvis der er utætheder, kan det godt betale sig at skifte taget, da skaderne de kommende år blot vil ophobe sig. Hvis det besluttes, at du ønsker en tagrenovering, tilbyder vi flere forskellige tagmodeller, hvor vi selvfølgelig også vil rådgive. Men om du vil have teglsten, eternittag eller noget helt tredje er op til dig.

En tagudskiftning kan spare dig penge

Det kan være en dyr fornøjelse at få lagt nyt tag, og det kan virke som en dum udgift. Men det er det i mange tilfælde ikke. Det forlænger dit hus levetid, og derved tænker du langt ud i fremtiden, hvis du investerer i en tagrenovation.

Skulle du ikke være interesseret i at blive boende der i mange år, så kan du være sikker på, at din bolig også stiger i værdi, og derfor kan sælges til en bedre pris.

Ring og få et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Som din ekspert ved tagrenovering og lægning af tag, kan vi hjælpe dig, så dit tag får lige det den har brug for. Du kan altid ringe på 27 88 51 18 eller send os en e-mail på: info@a-zbyg.dk. Vi holder til i Nordvestsjælland og arbejder i Roskilde, Holbæk, Nykøbing Sjælland og omegn.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Tømrerfirmaet A-z Byg

CVR: 37122033

Adresseinformation

Bygvænget 8

4550 Asnæs

Kontaktinformation

Telefon: 27 88 51 18

E-mail: info@a-zbyg.dk