​Tilbygning planlægges og udføres ned til mindste detalje

​Når man laver ændring i hjemmet, så er en tilbygning oftest det, der giver mest. Man føler, at man får et helt nyt sted at bo uden at rykke sig geografisk.

Men det virker oftest også som en proces, der er svær at gribe an, fordi man ikke ved, hvor man skal starte, hvad det kræver hos kommunen, og hvilket materiale ens tilbygning skal laves i.

Hjælp og rådgivning til din tilbygning

Hos A-Z Byg står vi klar med alt den hjælp, som du skal bruge til din nye tilbygning. Vi står klar med de helt rigtige håndværkere til at lave dit arbejde, hvor vi selvfølgelig lytter til dig og dine idéer.

Vi fortæller også, hvad der kan lade sig gøre hos kommunen, hvilke materiale der vil være ideelt at lave udvidelsen i, og hvad din tilbygning kommer til at koste. Vi har fokus på at gøre dig tilfreds.

Få en tilbygning der giver glæde for dig

Når man kaster sig ud i et stort projekt, som en tilbygning er, så skal man også være overbevist om, at man bliver glad for at bo der. Det sikrer vi hos A-Z Byg.

Vi stræber efter at give vores kunder en øget livsglæde i forbindelse med udførslen af deres nye tilbygning. Udover at livskvaliteten stiger, så stiger prisen på boligen også. Så når du en dag ikke vil bo der mere, så har arbejdet øget boligens salgsværdi. Den faktor giver også glæde i baghovedet.

Kontakt os og få et tilbud på en tilbygning i dag

Hvis du ønsker at høre mere omkring en mulig tilbygning og bor du i Roskilde, Holbæk eller Nykøbing Sjælland området, så tilbyder vi gerne en uforpligtende snak på 27 88 51 18. Du kan også kontakte os på e-mail: a-zbyg@mail.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

Tømrerfirmaet A-z Byg

CVR: 37122033

Adresseinformation

Bygvænget 8

4550 Asnæs

Kontaktinformation

Telefon: 27 88 51 18

E-mail: info@a-zbyg.dk